We need nature to show us the way home, the way out of the prison of our minds. We got lost in doing, thinking, remembering, anticipating; lost in a maze of complexity and a world of problems. We have forgotten what rocks, plants and animals still know. We have forgotten how to be--to be still, to be ourselves, to be where life is: here and now.

~Eckhart Tolle
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zaterdag 5 november 2011

Elevator Pitch

Om binnen een minuut op en heldere en duidelijke manier te vertellen waar je bedrijf over gaat, is een elevator pitch een handig instrument. Met proefklant Kelly bedenken we een naam voor haar startende onderneming, maar er ontbreekt nog een elevator pitch. Met een oefening wordt duidelijk wat ze in één kernzin doet. Dit wordt ook meteen de onderzin/mantra voor bij haar bedrijfsnaam en logo. Belangrijk is om bedrijfsnaam, logo, mantra en beeldmateriaal in je communicatie-uitingen, goed op elkaar aan te laten sluiten en dat het geheel ook resoneert met jou als persoon. Dan heb je een perfecte combinatie om mee naar buiten te treden en jouw klanten te laten zien wie jij bent en wat je doet. Succes gegarandeerd.
Bijgaande foto tilt een tipje van de sluier op waar haar bedrijf over zal gaan. Zodra haar communicatie gereed is voor 'de wereld', vertellen wij meer over haar bedrijfsnaam, onderschrift en elevator pitch in dit blog.