We need nature to show us the way home, the way out of the prison of our minds. We got lost in doing, thinking, remembering, anticipating; lost in a maze of complexity and a world of problems. We have forgotten what rocks, plants and animals still know. We have forgotten how to be--to be still, to be ourselves, to be where life is: here and now.

~Eckhart Tolle
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vrijdag 1 juli 2011

Even voorstellen: Ageeth

Ik ben Ageeth van der Sijde en ben samen met mijn broer, Goris, eigenaar van de werkmaatschappijen Van der Sijde Hout en Van der Sijde Houtverduurzaming in Strijen. Ik houd mij met name bezig met het aspect mens en organisatie. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het uitdragen van het imago van ons bedrijf en de marketing en pr. Ik ben mijn werkzame leven begonnen bij Unique Uitzendbureau als intercedente en aansluitend ben ik enkele jaren werkzaam geweest als directiesecretaresse bij een groot metaalbedrijf. Ondernemen zit mij in het bloed en ik haal mijn voldoening uit het oplossen van ondernemersvraagstukken; de daaruit voortvloeiende puzzels ontrafelen en samen met de klant te kijken naar praktische oplossingen. Omdat paarden een onmisbare schakel in mijn dagelijks bestaan zijn, geeft het mij zeer veel voldoening om binnen Buitenpaards mijn ondernemerservaringen in te kunnen brengen en ondernemers die met paarden werken te helpen tot een goed inzicht te komen.

Voor mij is verbinden, partijen met elkaar in contact brengen en op die wijze in onze gezamenlijke kracht en passie meerwaarde creƫren voor ieders eigen onderneming, de grootste uitdaging in de nieuwe manier van samenwerken.