We need nature to show us the way home, the way out of the prison of our minds. We got lost in doing, thinking, remembering, anticipating; lost in a maze of complexity and a world of problems. We have forgotten what rocks, plants and animals still know. We have forgotten how to be--to be still, to be ourselves, to be where life is: here and now.

~Eckhart Tolle
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dinsdag 6 september 2011

Buitengewone mantra

Samen met Wolter, de vriend van Trinke, brainstormen we een dagje over onze mantra. Wat willen wij nu precies vertellen aan de buitenwereld, wat doen wij nu precies? En dat graag in één zin en uniek. Het is echt een proces van bloed, zweet en tranen! Maar ook lachen, grapjes en ongein. We halen ons ondernemersplan erbij, maar daar staan zoveel zinnen in en het dekt net niet de lading. Aan het einde van de dag, met behulp van oefeningen voor het maken van positioning statement, zijn we er uit. 'Creatief meedenken in ondernemen met paarden'. Een 'buitengewone' mantra voor onder ons logo.