We need nature to show us the way home, the way out of the prison of our minds. We got lost in doing, thinking, remembering, anticipating; lost in a maze of complexity and a world of problems. We have forgotten what rocks, plants and animals still know. We have forgotten how to be--to be still, to be ourselves, to be where life is: here and now.

~Eckhart Tolle
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buitenpaards

 
Foto: Trinke van Dam
Heel kort samengevat...Buitenpaards is mijn thuis en voor mij, maar ook voor anderen, een inspiratie locatie.

Ik ben Ageeth van der Sijde en ben samen met mijn broer, Goris, eigenaar van de houthandel en het impregneerbedrijf: Van der Sijde Hout in Strijen. Ik houd mij met name bezig met het aspect mens en organisatie. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het uitdragen van het imago van ons bedrijf en de marketing en pr. Ondernemen zit mij in het bloed en ik haal mijn voldoening uit het oplossen van ondernemersvraagstukken; de daaruit voortvloeiende puzzels ontrafelen en samen met de klant te kijken naar praktische oplossingen.

Buitenpaards als inspiratie locatie.
Te midden van de paarden, de honden en de natuur doe ik hier mijn energie en ideeën op om in het ondernemerschap orde in chaos te scheppen en de beste weg voorwaarts te vinden. Ik houd me vooral bezig met het verbinden van mensen, informatie en ideeën. Voor mij is verbinden; partijen met elkaar in contact brengen en op die wijze, in onze gezamenlijke kracht en passie, meerwaarde creëren voor ieders eigen onderneming. De inspiratie en ideeën die ik op doe, deel ik in mijn blog. Op de pagina In Co-Creatie vertel ik iets over een aantal ondernemers waarmee ik momenteel een vorm van samenwerking heb.

Voor meer specifieke informatie over mijn kennis en (werk)ervaring, verwijs ik u graag door naar mijn linkedin profiel.