We need nature to show us the way home, the way out of the prison of our minds. We got lost in doing, thinking, remembering, anticipating; lost in a maze of complexity and a world of problems. We have forgotten what rocks, plants and animals still know. We have forgotten how to be--to be still, to be ourselves, to be where life is: here and now.

~Eckhart Tolle
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

maandag 28 oktober 2013

One Photo a Day

Facebook campagne is groot succes!
 
Te lang geleden dat ik hier een blog bericht geplaatst heb. De prioriteiten op Social Media liggen bij het uitbreiden van de regionale bekendheid van onze houthandel. Op 16 september jl. zijn wij op de Facebook pagina van Van der Sijde Hout spontaan een "One Photo a Day" campagne gestart als reactie op een andere campagne, namelijk die van vrienden#vanhout, die zelfs op tv te zien was. En die ene foto per dag kwam er en het bleek een onverwacht succes! Maar het geeft ook druk, druk om iedere dag te zorgen dat die spontane foto over het dagelijkse reilen en zeilen er komt. Uiteraard met een korte pakkende tekst. Tot nu toe is dat gelukt. We zijn de 50 foto's al voorbij. Als we de statistiekenpagina mogen geloven, hebben wij op sommige dagen, met één foto, een bereik van 1500 mensen. Mensen kijken er naar uit en onze medewerkers worden er bij de AH zelfs op aangesproken. Maar het houdt ons wel bezig. Zeker nu ik er een Van der Sijde Hout blog aan gekoppeld heb.