We need nature to show us the way home, the way out of the prison of our minds. We got lost in doing, thinking, remembering, anticipating; lost in a maze of complexity and a world of problems. We have forgotten what rocks, plants and animals still know. We have forgotten how to be--to be still, to be ourselves, to be where life is: here and now.

~Eckhart Tolle
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vrijdag 14 juni 2013

Aangenaam kennis te maken

Vandaag was de tweede dag van Michael Hamerslag op locatie. Een mooie zonnige dag. Ik had de eer om bij aankomst met Sander kennis te maken, die met zijn border collie voor een behandeling bij Michael kwam. Sander en ik zijn dan wel geen buren maar wonen toch hemelsbreed maar een kilometer of zo bij elkaar vandaan. Toch kennen wij elkaar niet. Hoe leuk is het dan om Sander te horen vertellen dat hij op de website van Buitenpaards heeft gekeken en ontdekt heeft dat wij eigenlijk collega's zijn. Sander coacht alleen niet met paarden maar met honden en schapen. Dan woon je eigenlijk zo dicht bij elkaar in de buurt en maak je door het werk van Michael kennis met Dogs in Control.