We need nature to show us the way home, the way out of the prison of our minds. We got lost in doing, thinking, remembering, anticipating; lost in a maze of complexity and a world of problems. We have forgotten what rocks, plants and animals still know. We have forgotten how to be--to be still, to be ourselves, to be where life is: here and now.

~Eckhart Tolle
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dinsdag 21 mei 2013

Uit de nieuwsbrief van Wind Organisatieontwikkeling

De NOLOC sessies: Kunst van het helpen
Op verzoek van NOLOC, de Nederlandse organisatie van loopbaancoaches, geeft Wind Organisatieontwikkeling een aantal demonstraties systemische paardencoaching onder het motto: "de kunst van het helpen"
Voor sommigen een kennismaking met de systemische werkwijze, voor anderen een hernieuwde en meer specifieke kijk op het systeem. Er zijn 5 bijeenkomsten gepland in diverse regio’s.
Op 21 mei werkte ik op de locatie van Buitenpaards in Strijensas (Zuid-Holland), samen met Ageeth van der Sijde en op 28 mei op de locatie van VGC-Horses in Cromvoirt (Noord-Brabant), met Esther van der Velde.
Klik op om onderstaande link voor een uitgebreid verslag.