We need nature to show us the way home, the way out of the prison of our minds. We got lost in doing, thinking, remembering, anticipating; lost in a maze of complexity and a world of problems. We have forgotten what rocks, plants and animals still know. We have forgotten how to be--to be still, to be ourselves, to be where life is: here and now.

~Eckhart Tolle
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

woensdag 4 juli 2012

Samen-werken buiten Buitenpaards

De plannen van Buitenpaards in de ijskast betekent niet het einde van de samenwerking. Dat we niet krampachtig hoeven vast te houden aan die samenwerking komt doordat er al een project loopt voor het samenstellen van een jubileumboek van Van der Sijde Hout. Trinke en haar partner Wolter zijn projectleider en schrijver sinds de kick-off van het jubileumboek op 19 maart, wat ruim een jaar in beslag zal nemen. Dit betekent dat wij elkaar op regelmatige basis spreken en zien en ook daadwerkelijk samen-werken.