We need nature to show us the way home, the way out of the prison of our minds. We got lost in doing, thinking, remembering, anticipating; lost in a maze of complexity and a world of problems. We have forgotten what rocks, plants and animals still know. We have forgotten how to be--to be still, to be ourselves, to be where life is: here and now.

~Eckhart Tolle
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dinsdag 20 december 2011

Bezinning

Met het nieuwe jaar in zicht, vinden wij het tijd voor het maken van een vision board voor Buitenpaards met daarop onze visie voor 2012.
Zoals alles zich in de winter terugtrekt en de natuur als het ware verstilt om krachten te verzamelen, begeven wij ons, gehuld in kerstsfeer, ook in stilte met stapels tijdschriften om ons heen. De zogenaamde proefperiode hebben wij inmiddels wel achter ons gelaten en we bereiden ons voor op het begin van een nieuw jaar. Wie en wat willen wij zijn, betekenen en uitstralen in 2012? We besluiten los van elkaar te werken, met in gedachten onze eigen rol binnen Buitenpaards; intu├»tief en uitgaande van onze eigen persoonlijke blauwdruk, wat telkens weer de basis is van de volgende stap. Prachtig om te zien is, dat na afloop onze platen bijna naadloos op elkaar aansluiten!  Het is een waar kunstwerk geworden. Leuk om een kaart van te maken, om te versturen naar onze relaties tijdens bijzondere momenten, of zomaar, om te vragen hoe het gaat. Ook nu blijkt weer dat het vastleggen van een visie in beeld zo goed overeenkomt met wie wij zelf zijn, dat de visie voor Buitenpaards daaruit vanzelf ontstaat.